24 Temmuz 2016 Pazar 00:48
Bingöl'de İstiklal Marşlı Protesto

Bingöl'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürdü.

Genç Caddesi'nde ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, bu akşamki nöbetlerine İstiklal Marşı okuyarak başladı.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, yaptığı konuşmada, Bingöllülerin tarih sayfalarında adını cesaretiyle, dik duruşuyla yazdırdığını belirtti.

Cesur ve bu yürekli halkın Cuntacı FETÖ'cuları ve destekçilerini, bir kez daha ayağı kalkamayacak şekilde ayakların altına aldığını vurgulayan Coşkun, şöyle konuştu:

"Bir haftadır meydanlarda coşkunuzla, heyecanınızla yeni destanlar yazıyorsunuz. Bu meydanlarda dünyaya 'biz biriz beraberiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız' diyorsunuz. O zalimler ki milletin iradesi olan TBMM bombaladılar, halkın topunu, tüfeğini yine halka çevirdiler ama onlar bir şeyi hesap edemedi. Onların zulmü varsa, bu ülkenin de Allah'ı var, yürekli halkı var."

Halkın, demokrasinin, milli iradenin yanında darbecilerin karşısında dimdik durduğunu kaydeden Coşkun, "Meydanları dolduran, tankların önünde canını siper eden halkımıza, ülkesi için şehadet şerbeti için tüm asker ve polislerimize ile cesur vatandaşlarımıza minnettarız. 15 Temmuz'u zafere çeviren bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu halka destek veren bütün sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'u zafere çeviren bütün Bingöllülere teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin." değerlendirmesini yaptı.

Alandaki demokrasi nöbeti devam ediyor.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:28
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.