30 Ekim 2015 Cuma 19:37
Bingöl'de kaçak sigara

Bingöl'de düzenlenen kaçakçılık operasyonunda piyasa değeri 37 bin 450 lira olan gümrük kaçağı 10 bin 700 paket sigara ele geçirildi.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Bingöl-Muş Karayolunda yol kontrol ve arama falşyetleri icra edildiği belirtildi

 Açıklamada, bir minibüs ile 2 otomobilde yapılan aramada minibüsün taban kısmında özel olarak yapılmış, gizli zula olarak tabir edilen bölümde 5 bin 700 paket, bir otomobilde de 5 bin paket olmak üzere toplam 10 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildiği kaydedildi.

Olayla ilgili 5 kişi hakkında adli işlem yapıldığı kaydedilen açıklamada, ele geçirilen sigaraların muhafaza altına alındığı ve kaçak sigaraların piyasa değerinin de 37 bin 450 lira olduğu bildiridi. 

Son Güncelleme: 30.10.2015 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.