08 Mart 2016 Salı 17:28
Bingöl'de Kadınlar, Toplu Taşıma Araçlarına Ücretsiz Bindi

-Bingöl’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar gün boyu toplu taşıma araçlarına ücretsiz bindi.

Bingöl Belediyesi Mart Olağan Meclis toplantısında alınan kararla Bingöllü bayanlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne gün boyu toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz olarak yolculuk yaptı.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, alınan kararın kendi görev süresince her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde uygulanacağını belirterek, kararın çok isabetli ve olumlu olduğunu söyledi.

Belediye olarak başlattıkları bu uygulamanın örnek teşkil ettiğini, kadınların alınan karardan memnun olduğunu ifade eden Barakazi, kadınların sadece yılda bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini kaydetti.

Sabah saat 07’den itibaren başlayan uygulama kapsamında, öğle saatlerine kadar yaklaşık 800 bayanın ücretsiz olarak toplu taşıma araçlarına bindiği bildirildi.

 

Bingöl’de Kadınlar, Toplu Taşıma Araçlarına Ücretsiz Bindi

Bingöl’de Kadınlar, Toplu Taşıma Araçlarına Ücretsiz Bindi

Bingöl’de Kadınlar, Toplu Taşıma Araçlarına Ücretsiz Bindi

Son Güncelleme: 08.03.2016 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.