16 Ocak 2016 Cumartesi 00:37
Bingöl'de kar küreme ve taşıma çalışmalarını

BİNGÖL (AA) - Karlıova Belediyesi, kar küreme ve taşıma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yolları ve ana caddeleri açmak için gece çalışmasını yürüten belediye ekipleri, iş makileriyle caddeleri kardan temizliyor.

Vatandaşların ilçe merkezinde ihtiyaçlarını rahat karşılaması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten belediye görevlisi Hüseyin Doğan, ilçede kar kalınlığının bir metreye ulaştığını söyledi.

İnsanların rahatsız olmaması ilçe merkezindeki kar taşıma çalışmalarını gece yürütüklerini belirten Doğan, "Bu sene ilçeye çok kar yağdı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için karla mücadele ekibimiz çift vardiyalı olarak çalışıyor. Mahalle yollarını açtık ama çarşı merkezinde biriken karların atılması için gece saatlerine kadar çalışmak zorundayız" dedi.

Son Güncelleme: 16.01.2016 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.