12 Haziran 2015 Cuma 19:29
Bingöl'de karne heyecanı

BİNGÖL - Bingöl'de, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle Merkez Sarıçiçek Köyü İlk ve Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törene, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Beraberindekilerle sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Köşger, öğrencilere iyi tatil dileğinde bulundu.

Karne dağıtımının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Köşger, Bingöl’de 412 okulda, 60 bin 500 öğrencinin karne aldığını söyledi.

Köşger, Bingöl merkez başta olmak üzere, erişilebilen tüm köylerde okuların fiziki yapılarının iyileştirildiğini ve bunun da sevindirici olduğunu, tüm öğrencilerin eğitimden eşit bir şekilde yararlandığını ifade etti.

Köşger, şöyle devam etti:

"Bir eğitim yılını daha başarıyla tamamladık. Sarıçiçek köyümüzde öğrencilere karne dağıttık. Sevindirici olan şey şu; artık köylerimizde erişilebilen her noktada olabildiğince fiziki ortamı iyileştirilmiş ve eğitim öğretim kadrosu tamamlanmış bir şekilde öğrencilerimiz eğitimden eşit bir şekilde yararlanıyorlar. Öğrencilerin genel başarısı, sosyal başarısı gayet iyi ve bu benim dikkatimi çekti. Öğrencilerimize sağlıklı bir yaz tatili diliyorum ve inşallah yeni eğitim yılında tekrar kavuşuruz."

Vali Köşger, daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 

Bingöl'de karne heyecanı

Bingöl'de karne heyecanı

Bingöl'de karne heyecanı

Bingöl'de karne heyecanı

Son Güncelleme: 12.06.2015 19:30
Anahtar Kelimeler:
BingöldeKarne Heyecanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.