15 Nisan 2016 Cuma 16:53
Bingöl'de Kitap Okuma Etkinliği

Bingöl Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, toplumsal farkındalık oluşturmak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla kent merkezinde kitap okuma etkinliği düzenledi.

Merkez Genç Caddesi saat kulesi önünde bir araya gelen Medya ve İletişim Bölümü 2. sınıf öğrencileri, burada yarım saat süren kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliği düzenleyen öğrencilerden Hasan Doğan, yaptığı açıklamada, okumanın, ülkenin, ekonomik ve kültürel kalkınmasındaki etkisini paylaşmak ve okuma alışkanlığını edindirmek için farkındalık yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

Üretimde en önemli faktörün bilgi ve bilgili insan olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"Bingöl Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri olarak böyle bir etkinlik için ortak bir karar aldık. Bundan sonraki süreçlerde de farklı alanlarda, farklı mekanlarda düzenli olarak kitap okuma saati etkinliğini düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün burada yaptığımız etkinliğin ilk olmasına rağmen insanlardan olumlu tepkiler aldık. Bu da bizi son derece mutlu etti. Duygusal ve içe dönük yapımızı aşmak, düşünce dünyamızı genişletmek, mantıklı düşünmek, karar ve davranışlarımızda duygusal ve tepkilerden önce mantığımızı kullanabilmemiz için mutlaka okumalıyız. Okumak, insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biridir."

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi, öğrenci ve vatandaşlara kitap desteğinde bulundu.
 

Son Güncelleme: 15.04.2016 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.