06 Mart 2016 Pazar 18:43
Bingöl'de 'Mahalle Buluşmaları'

Bingöl Valiliğince vatandaşın ve mahalle sorunlarının çözümü için başlattığı "Mahalle Buluşmaları" devam ediyor.

Bu kapsamda, buluşmaların ikincisi Simani Mahallesinde gerçekleştirildi. Vali Yavuz Selim Köşger, söz konusu mahalledeki taziye çadırında düzenlenen etkinlikte sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köşger, şöyle konuştu:

"Bugün vali yardımcılarımız, jandarma komutanımız, emniyet müdürümüz ve sizinle alakalı olabilecek bütün kurum müdürlerimiz ile beraber sizleri ziyarete geldik. Burada dile getirilen sorunlar, peyderpey çözülebilecek sorunlar. Devlet güçlüdür. Her şeyin üstesinden gelebiliriz. Siz şehriniz, mahalleniz ile ilgili dinamik taleplerinizi dile getirdiğiniz sürece, şehrinize, ülkenize, geleceğinize sahip çıktığınız sürece, biz devlet olarak sorunların çözümünde her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Şehrimiz gelişmeye devam etmesi için, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi eğitilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Devlet-millet işbirliği ile üstesinden gelinemeyecek hiçbir problem yoktur."

Simani Mahalle Muhtarı Ferhat Aymaz da mahalle ile ilgili sorunları anlatırken, yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri, programın ardından Simani Kalesi'nde incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 06.03.2016 18:53
Anahtar Kelimeler:
Bingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.