30 Mart 2015 Pazartesi 11:39
Bingöl'de Model Uçak Kursu

BİNGÖL (AA) - Bingöl Üniversitesi'nce (BÜ) yürütülen “Bugünün Genci Yarının Girişimcisiyim” projesi kapsamında Türk Hava Kurumu (THK) Bingöl Şube Başkanlığı ile ortaklaşa açılan Model Uçak Kursu'nu bitirenlere törenle sertifika verildi.

BÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çiftçi, üniversitede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, eğitimde üretimin önemine değindi.

Bilim ne kadar ilerlerse ilerlesin teorik bilgiler pratiğe dönüşmediği sürece eğitimde kalıcılıktan söz edilemeyeceğini ifade eden Çiftçi, "Biz Bingöl Üniversitesi olarak her zaman projelere öncülük yapmaya hazırız. Bu sertifikaların hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

THK Bingöl Şube Başkanı Ahmet Kıtay da amaçlarının proje katılımcılarına havacılık sevgisini kazandırmak olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından, kursu başarıyla bitirenlere sertifikaları verildi.

 

 

bingolde-model-ucak-kursu.jpgbingolde-model-ucak-kursu-001.jpg

Son Güncelleme: 30.03.2015 11:56
Anahtar Kelimeler:
UçakKursuBingöldeModel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.