18 Ağustos 2016 Perşembe 16:08
Bingöl'de PKK Terör Operasyonu

 Bingöl'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik Yayladere ilçesi ve köylerinde 5 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda 5 kişinin gözaltına alındığı, bir kişinin de arandığı kaydedilen açıklamada, gözaltına alından şüphelilerden 4'ünün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, 1 şüphelinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Güvenlik güçleri̇mi̇z, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla ilimiz geneli̇nde teröri̇stlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." ifadesi kullanıldı.

Son Güncelleme: 18.08.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.