11 Eylül 2015 Cuma 18:12
Bingöl'de sözleşmeli er alınacak

Bingöl 49'uncu Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli er alınacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 49'un Komando Tugay Komutanlığı’nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli er alımı yapılacak.

Sözleşmeli er alımına, askerlik hizmetini tamamlamış 20-25 yaş aralığındaki ilköğretim mezunları ile askerlik hizmetini yapmamış ortaöğretim mezunları başvurabileceğinin belirtildiği açıklamada, isteklilerin eşofman ve spor ayakkabıyla 15 Eylül'de tugay nizamiyesinde hazır olmaları istendi.

Başvurmak isteyenlerin dilekçe, nüfus cüzdanı, vukuatlı aile nüfus kayıt örneği, öğrenim diploması, terhis belgesi, ehliyet ve 8 adet fotoğraf  gibi evraklarla ilgili komutanlığa şahsen ulaşması gerekiyor.

Mülakat ve test işlemlerinde başarılı olan adaylar, "Sözleşmeli er olur sağlık raporu" aldıktan sonra askeri eğitime tabi tutularak 49'ncu Komando Tugay Komutanlığına atanacak.

Son Güncelleme: 11.09.2015 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.