09 Mart 2016 Çarşamba 17:58
Bingöl'de Spor Toto Başkanlığından Bingöl Belediyesi'ne Hibe Desteği

 Spor Toto Başkanlığı, Bingöl’de yapılaması planlanan 10 adet çok amaçlı spor sahası için Bingöl Belediyesi’ne hibe desteği sağladı.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaptığı açıklamada, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’ndan hibe desteğiyle 10 adet çok amaçlı spor sahası yapacaklarını belirti.

Barakazi, gençlerin ve çocukların kötü ortamlarından uzak tutmak için sportif faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

Bingöl’de yapılması planlanan 10 adet çok amaçlı spor sahaları için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzaladıklarını dile getiren Barakazi, şunları kaydetti:

"Spor sahalarının sözleşmeye müteakip 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacak, 150 takvim gününde de işin tamamlanması için süre verildi. Sosyal ve sportif aktivitelerimize hız kazandırıyoruz. Gençlerimizi spora teşvik amacıyla 10 adet çok amaçlı spor sahaları yapımı (Voleybol ve Basketbol sahaları) için ihalemizi gerçekleştirdik. Destek ve ilgileri nedeniyle Spor Toto Teşkilatı Başkanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ederiz. Ayrıca her platformda desteklerini esirgemeyen Kalkınma Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Bu yatırımlarımız ilimize ve tüm sporcularımıza hayırlı olsun."

Son Güncelleme: 09.03.2016 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.