11 Nisan 2015 Cumartesi 12:34
Bingöl'de TEOG Bilgilendirme Toplantısı

BİNGÖL - Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı Analizi ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, valilikte gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, iyi insan yetiştirmenin, eğitimin başında olanların gayesi olması gerektiğini söyledi.

Nisan ayında yapılacak olan 2. dönem TEOG sınavlarında başarının artırılması için adaha çok gayret isteyen Sarı, şunları kaydetti:

"Başarıyı artırmak için hep birlikte, özveriyle çalışarak, temel becerileri edinememiş çocuklarımıza gerekirse ilave çalışmalar yaparak, yetiştirme kursları açarak, diğer branşlarla işbirliği yaparak hedeflerimize daha çabuk ulaşabiliriz. Başarıyı artırmak adına yapılan bütün çalışmalar değerlidir. Bu bağlamda siz idarecilerimize ve öğretmenlerimize her zaman gereken desteği vermeye hazırız."

Sarı, sınav sonunda her okulun karnesinin görüleceğini anımsatarak,  "Unutmayalım ki şekil verdiğimiz varlık insandır. İnsana hizmet etmek daha çok önemlidir. Yapılacak olan sınavlarda okullarımızın röntgenini çekmiş olacağız sınav akabinde tek tek değerlendireceğiz" dedi.

Toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Seven, okul müdürleri ve ilgili personel katıldı.

Son Güncelleme: 11.04.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.