14 Nisan 2016 Perşembe 19:43
Bingöl'de Terör Örgütüne Yönelik Operasyon

Bingöl'de PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda tespit edilen 3 sığınak ve barınakta patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 49'uncu Komando Tugay Komutanlığı komutasında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bugün Genç ilçesine bağlı Suveren ve Dikme köyü kırsalında "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş -27" operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.

Bölücü terör örgütü mensuplarını aramak, bulmak ve etkisiz hale getirmek için gerçekleştirilen operasyonda tespit edilen 3 sığınağın kullanılmaz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, araziye gömülü vaziyete 2 bidon içerisinde çok sayıda patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile yaşam malzemeleri ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." ifadesi kullanıldı.

Son Güncelleme: 14.04.2016 21:31
Anahtar Kelimeler:
BingölTerör Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.