09 Eylül 2015 Çarşamba 13:54
Bingöl'de teröre tepki

Bingöl’de, Kamu-Sen İl Temsilciliği ile Ülkü Ocakları üyeleri, Hakkari ve Iğdır’da bölücü terör örgütü PKK tarafından asker ve polise yönelik gerçekleştirilen saldırıları protesto etti.

Kent merkezindeki Genç Caddesi saat kulesi önünde bir araya gelen Kamu-Sen Bingöl İl Temsilciliği ile Ülkü Ocakları üyeleri, basın açıklaması yaparak Hakkari ve Iğdır’da PKK terör örgütü mensuplarınca asker ve polise yönelik gerçekleştirilen saldırıları protesto etti.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Kamu-Sen Bingöl İl Temsilcisi Sedat Dursun, son günlerde yurdun dört bir yanında artarak devam eden terör olayları ile milletin yüreğinin dağlandığını belirtti.

Milletçe teröre tepki vermenin zamanının gelip geçtiğini dile getiren Dursun, şunları söyledi:

"PKK Terör örgütü 22 yıldır ülkemizde 35 bin insanımızın hayatını yitirmesine sebep olmuş, hala durmadan terör eylemlerine devam etmektedir. 49 Günde 110 vatan evladımız Şehit olmuş, Türk Milletinin yüreği yanmıştır. Şu açıklamayı yaparken bile şehit haberleri gelmeye devam etmektedir. Ülkemizi yönetenler kendi kişisel hırslarını bir kenara bırakmalı ve akan bu kanın durdurulması için gerekli tüm önlemleri almalıdır. Milletçe teröre tepki vermenin zamanı gelmiş ve geçmiştir. Hala tepki vermeden oturanlar ne zaman konuşacaklar. Bugün buraya gelerek teröre lanet okuyan herkese teşekkür ediyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından şehitler için dua okuyan grup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra dağıldı.

Son Güncelleme: 09.09.2015 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.