30 Ocak 2016 Cumartesi 18:28
Bingöl'de Uyuşturucu Tacirlerine Darbe! 832 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Bingöl'de 832 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, toprağa gömülü vaziyete uyuşturucu madde bulunduğu istihbaratını değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldığı bildirildi.

Genç ilçesi kırsalında Tepentepe mevkisinde yapılan ve narkotik köpeği "Canlı"nın da kullanıldığı aramada, toprağa gömülü 18 bidonda 832 kilogram esrar ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, olayla ilgisi bulunduğu gerekçesiyle iki kişi hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

- "Terörün finans kaynağına darbe"

Açıklamada, "Güvenlik güçlerince ele geçirilen uyuşturucu ile terörün en önemli finans kaynağına ağır darbe vurulmuştur. İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele aralıksız olarak devam edilecektir" ifadesine yer verildi.

Bingöl'de 832 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Bingöl'de 832 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Bingöl'de 832 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Son Güncelleme: 30.01.2016 22:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.