25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:58
Bingöl'de Yıl Sonu Sergisi

Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi'ndeki kursların yıl sonu sergisi açıldı.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Sanat Sokağı'nda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, açılan kursların kadınlara dönük olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Köşger, şunları kaydetti:

"Aile Destek Merkezimizde kadınlara yönelik, kadınlarımıza meslek edindirme, aile bütçelerine katkı sağlama, kadınlarımızın daha vasıflı hale gelmesini sağlayacak eğitim programının neticesinde ortaya çıkan ürünlerin de sergilendiği programı gerçekleştirdik. Biz, her ferdin kendi vasıflarını ortaya çıkarabilecek ortamı yakalayabilmesi için gereken çalışmaları yürütmeye çalışıyoruz. Bu program da onlardan birisi. Bu programlar devam edecek. Bingöllümüze hayırlı olsun."

Program, sergi açılışı ve eserlerin gezilmesinden sonra verilen kokteylle sona erdi.

Açılışa, Vali Köşger'in eşi Fatma Köşger, Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Numan Tahir Şimşek, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram ve diğer bazı kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 27.05.2016 19:23
Anahtar Kelimeler:
BingölYıl Sonu Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.