11 Mart 2016 Cuma 18:43
Bingöllü Öğrencilerden Suriyeli Ailelere Battaniye Yardımı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Anadolu Lisesi tarafından, Suriyeli ailelere dağıtılmak üzere İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne 100 adet battaniye teslim edildi.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Bingöl’e sığınan Suriyeli ailelere verilmek üzere TESK Anadolu lisesince AFAD Bingöl Müdürlüğü'ne teslim edilen battaniyeler, Yenimahalle, Kültür ve Yenişehir mahallerinde yaşayan Suriyeli ailelere dağıtıldı.

AFAD Bingöl İl Müdürü Mehmet Emin Boğatekin, yaptığı açıklamada, daha önce de kış aylarına hazırlık amaçlı Bingöl Valiliği koordinesi ile vatandaşların yoğun katılımı sayesinde çok sayıda Suriyeli aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırdıklarını belirtti.

Bingöl’de çok sayıda Suriyeli mültecinin yaşadığını ve yardıma muhtaç olduklarını dile getiren Boğatekin, ayni ve nakdi yardımlarda bulunmak isteyen hayırsever iş adamları ve vatandaşların yapmak istedikleri yardımları Suriyeli ailelere ulaştırabileceklerini kaydetti.

Bingöllü Öğrencilerden Suriyeli Ailelere Battaniye Yardımı

Bingöllü Öğrencilerden Suriyeli Ailelere Battaniye Yardımı

Son Güncelleme: 12.03.2016 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.