05 Mayıs 2016 Perşembe 15:53
'Daha Temiz Bir Bingöl' Kampanyası

 Bingöl Belediyesince "Daha Temiz Bir Bingöl" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası kapsamında, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle sokaklarda çöp topladı.

Kentteki okullarda uygulamaya konulan kampanya kapsamında 100. Yıl Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Barakazi ile Engin, temizlik öncesinde maske ve eldiven taktı.

Kampanya ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Barakazi, kampanyayı okullarda başlattıklarını belirterek, amaçlarının temizlik konusunda farkındalık oluşturmak ve insanları duyarlı olmaya davet etmek olduğunu söyledi.

İlköğretim okullarında eğitim gören öğrencilerle çalışmayı yürüttüklerini kaydeden Barakazi, "Bu kampanya şu an merkezdeki tüm okullarda ve diğer alanlarda uygulamaya başlandı. Bu çalışmanın temizlik kültürünün gelişmesine büyük bir katkı sunacağını düşünüyoruz." dedi.

Engin ise temel amaçlarının daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak olduğunu belirterek, öğrencilerin dışında velilerin de kampanyaya destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Barakazi ve Engin, daha sonra öğrencilerle sokak ve caddelerden çöp toplayarak kampanyayı başlattı.

Son Güncelleme: 05.05.2016 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.