14 Ağustos 2015 Cuma 17:02
Demiryoluna konulan bombanın patlatılması

Bingöl'ün Genç ilçesinde, demiryoluna konulan bombanın patlatılması sonucu bir uzman çavuşun şehit olduğu saldırının ardından düzenlenen operasyonda, 2 bölücü terör örgüt mensubunun silahlarıyla ölü ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, dün Suveren köyü yakınlarında bölücü terör örgütü mensuplarının demiryoluna döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş'in şehit olduğu hatırlatıldı.

Şehit Ateş'in faillerinin yakalanması için operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dün 22.00 sıralarında icra edilen operasyon neticesinde Genç ilçesi Yeniyazı mevkisinde 2 bölücü terör örgüt mensubu silahlarıyla ölü olarak ele geçirilmiştir. İl Jandarma Komutanlığı'nca bölücü terör örgütü ile etkin mücadeleye devam edilecektir."

Son Güncelleme: 14.08.2015 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.