21 Ekim 2015 Çarşamba 13:00
Eğitim Bir-Sen'den, Kaymakam Özbekle birlikte

Eğitim Bir-Sen Adilcevaz Şube Başkanı Hakan Baloğlu, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'i makamında ziyaret etti.

Baloğlu, ziyarette, Özbek'e eğitime katkılarından dolayı plaket verdi. 

Kaymakam Özbek, eğitimin önemine değinerek, Adilcevaz’ın özellikle eğitim alanında iyi bir başarı yakaladığını ve bunun ekip çalışmasıyla başarıldığını kaydetti.

İlçelerinin geçen yıl üniversiteye yerleştirme büyük bir başarı yakaladığına dikkati çeken Özbek, "TEOG'da yerleştirmede il sıralamasında  birinci olduk. Bu başarı sadece bize ait değil, hepimizin başarısıdır. El birliğiyle bu başarıyı ülke geneline taşımak en büyük hedeflerimiz arasındadır. Şahsıma verdiğiniz plaketten dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Bu plaket eğitimciler tarafından verildiği için çok büyük önem arz etmektedir. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.    

Baloğlu da ilçede yetkili sendika olduklarını ve üye sayılarının her geçen gün arttığını belirterek, eğitime desteklerinden dolayı Kaymakam Özbek'e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.10.2015 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.