15 Ağustos 2015 Cumartesi 14:07
Güneydoğu'da terör saldırıları

BİNGÖL  - Bingöl'de terör örgütü PKK mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda 2 özel harekat polisi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Alıncık köyü kırsalında bir grup teröristin olduğu ihbarı üzerine Özel Harekat ekipleri bölgeye operasyon düzenledi. Bu sırada açılan taciz ateşi sonucu 2 polis hafif yaralandı.

Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bölgede havadan ve karadan geniş çaplı operasyon başlatıldı.

- Mardin 

Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Nusaybin'de bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda 14 şüphelinin gözaltına alındığı, aramalarda 250 kilogram patlayıcı madde, 2 roketatar, 3 kalaşnikof tüfek, 1 pompalı tüfek, bomba süsü verilmiş 2 paket, 35 molotofkokteyli, çok sayıda şarjör ve mermi ele geçirildiği belirtildi.

- İki polis hafif yaralandı

Nusaybin'de hendeğe yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucunda yaralanan 2 polis memurunun tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Operasyonun yapıldığı mahallelerin ara sokaklarına bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden kazılan hendek ve barikatları kaldırmak için zırhlı iş makinesi ile müdahale yapıldı. Yola döşenen 50 kilogramlık A4 ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı uzaktan patlatıldı. Hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan 2 polis memuru tedavilerinin ardından taburcu oldu."

Son Güncelleme: 15.08.2015 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.