20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:05
HDP Bingöl Milletvekili adayı Hişyar Özsoy gençlerin daha çok çalışması gerektiğini belirtti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bingöl Milletvekili adayı Hişyar Özsoy, partilerine karşı büyük bir ilgi ve heyecan olduğunu, gençlerin daha çok çalışması gerektiğini belirtti.

Parti gençliğince düzenlenen kahvaltıya katılan Özsoy, yaptığı açıklamada, partilerine karşı büyük bir ilgi ve heyecan olduğunu ve iyi çalışmaları halinde görünen heyecanın sandığa yansıyacağını söyledi.

İyi çalışılmadığı takdirde heyecanın yön değiştirebileceği uyarısında bulunan Özsoy, şunları kaydetti:

"Bizim parti olarak işe asılmamız lazım. Bütün arkadaşlarımızın on güne kadar çalışmasını istiyoruz. Özelikle sandıkları korumamız konusunda bizim dikkatli olmamız lazım. Özelikle gençlere iyi çalıştıkları için teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalarımıza daha da ağırlık verirsek bu seçimde büyük bir sürpriz yapabiliriz. Ayrıca, provokasyonlar ve seçim güvenliği konusunda endişemiz var. Bu konuda da daha dikkatli olmalıyız. Gittiğimiz ilçelerde, beldelerde, köylerde ve mezralarda vatandaşların hem partimize, hem de bize karşı büyük bir ilgisi var. Bu da bizim fazlasıyla memnun ediyor. İnşallah bunun sonucu sandığa da olumlu bir şekilde yansır”

Özsoy, daha sonra esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmasını sürdürdü. 

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 04.09.2016 18:59
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.