15 Nisan 2015 Çarşamba 13:57
Kalkınma Bakanı Yılmaz:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl milletvekili aday adayı merhum Celal Ayrancı'nın ölümü üzerinden sorumsuz şekilde yayın ve haber yapılmasını kınadı. 

Yılmaz, yazılı açıklamasında, Ayrancı'nın tüm Bingöl'ü derinden üzen ölümü üzerinden sorumsuz şekilde yayın ve haber yapıldığını bildirdi. 

Söz konusu yayın ve haberleri şiddetle kınadığını belirten Cevdet Yılmaz, "Şahsımla ilgili geçen gerçek dışı ve son derece hassasiyet taşıyan yorumlarla ilgili olarak hukuki haklarımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile merhuma tekrar rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Yaşanan acı hadisenin idari ve adli süreçler içinde gelişimini herkesin takip etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.04.2015 13:58
Anahtar Kelimeler:
KalkınmaBakanı Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.