24 Nisan 2015 Cuma 18:40
Karlıova'da elektrik kesintisi

BİNGÖL  - Karlıova ilçesi Turgut Özal Mahallesi 32 Evler’de yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşlar tepki gösterdi.

Turgut Özal Mahalle Muhtarı Necatin Bingöl, elektriklerde uzun süreden beri kesinti yaşandığını, yetkililerin kesintilere karşı bir çözüm bulmadığını ileri sürdü.

Her akşam yaşanan elektrik kesintilerinden sonra arıza servisine bildirdiklerini anlatan Bingöl, "Ekipler, aradan belli zaman geçtikten sonra gelip arızayı gideriyorlar. Arızaya kalıcı bir çözüm bulamadıkları için yarım saat sonra yine elektrik kesintisi meydana geliyor. Biz buradan yetkililere sesleniyoruz. Bir an önce bu elektrik sorununa kalıcı bir çözüm bulun" dedi.

Mahalle sakinlerinden Alattin Koç ise iki yıldan bu yana elektrik kesintisi sorununu yaşadıklarını iddia ederek, "Görevliler kalıcı bir çözüm bulmuyorlar. Sadece gelip şarteli kaldırıp gidiyorlar ve onlar daha yerine varmadan elektrikler tekrar kesiliyor" ifadesini kullandı.

Karlıova'da elektrik kesintisi

Karlıova'da elektrik kesintisi

Son Güncelleme: 24.04.2015 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.