21 Mayıs 2015 Perşembe 19:38
Karlıova'da mezuniyet töreni

BİNGÖL  - Karlıova Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokul öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreni festival havasına döndü.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde, mezun olan öğrenciler sevinçlerini öğretmen, anne ve babalarıyla birlikte yaşadı.

Tören öncesi selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Özkan Bingöl, "Bu mezuniyet törenin düzenlememizin amacı öğrencilerimize her zaman yanlarında olduklarını belli etmek ve onları böylesi güzel bir etkinlikle arkadaşları, öğretmenleri, anne ve babalarıyla birlikte bu sevinci yaşamalarıyla ödüllendirmekti. Öğrencilerimizin birbirilerini örnek almaları ve motivasyonlarını yüksek tutmaktı amacımız. Türkiye ve il bazında dereceye giren ve mezun olan bütün öğrencilerimize başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.

TEOG sınavında birinci gelen İklima Turhan'ın yaptığı konuşmadan sonra, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokul'unda başarı elde ederek Türkiye’nin dört bir yanında Üniversitelerde okuyan öğrencilerin gönderdikleri mesajlar okundu. Okunan mesajlar duygu dolu anlara sebep oldu.

Tören, festival havasında geçerken, okul yönetimi tarafında hazırlanan çekilişe 8 adet çeyrek altın ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Mezuniyet töreni, havai fişekler eşiğinde öğrencilerin kep atmaları ve müzik öğretmeninin verdiği küçük bir konserle sona erdi.

Törene, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Karlıova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, Karlıova İlçe Mili Eğitim Müdürü Ali Yıldız, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Karlıova’da mezuniyet töreni

Karlıova’da mezuniyet töreni

Karlıova’da mezuniyet töreni

Karlıova’da mezuniyet töreni

Karlıova’da mezuniyet töreni

Son Güncelleme: 21.05.2015 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.