02 Mart 2016 Çarşamba 17:58
Karlıova'da Öğrencilere Giyim Yardımı

- Karlıova İmam Hatip Lisesi'nde okuyan ve maddi durumu zayıf olan öğrencilere giyim yardımında bulunuldu.

Karlıova İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Müjgan Bayram'ın girişimi sonucu İstanbul faaliyet yürüten bir firma, maddi durumu zayıf olan öğrencilere dağıtılmak üzere Karlıova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na gönderdiği belirtildi.

Okulda düzenlenen törene katılan Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, 60 öğrenciye paketlenmiş olarak gönderilen kazak, gömlek ve pantolonları dağıttı.

Öğretmen Bayram, yaptığı açıklamada, "Bazı öğrencilerimin maddi durumlarının iyi olmadığını gördüm, İstanbul’da bir firmada çalışan arkadaşımla irtibata girerek durumu izah ettim. Çağrıma olumlu cevap veren firma öğrencilerin isimlerini ve neye ihtiyaç duyulduğu listeyi istediler. Bende 60 öğrencinin isimlerini ve ihtiyaç listelerini gönderdim. Şu an öğrencilerimin hediyeleri bize ulaştığı için çok mutluyum. Sesimize ses veren firmamıza da teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Karlıova'da Öğrencilere Giyim Yardımı

Karlıova'da Öğrencilere Giyim Yardımı

Karlıova'da Öğrencilere Giyim Yardımı

Son Güncelleme: 02.03.2016 22:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.