23 Şubat 2016 Salı 15:03
Karlıova'da 'Uygulamalı Girişimcilik' Kursu

Karlıova Belediyesi'nin açtığı "Uygulamalı Girişimcilik" kursunu bitiren 46 kişiye belgeleri, düzenlenen törenle verildi.

Karlıova Belediyesi konferans salonunda düzenlenen törende, Karlıova Belediyesi tarafından farklı tarihlerde gerçekleştirilen, KOSGEB desteğindeki girişimcilik kursunu tamamlayan 46 kişiye belgeleri teslim edildi.

Törende bir konuşma yapan Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, işsizliğin önüne geçmek ve girişimci sayısını artırarak genç girişimcilerin önünü açmak için kursu açtıklarını söyledi.

Verilecek olan belgeyle birçok gencin farklı girişimde bulunup, ilçe ve ülke ekonomisine katkıda bulunacağını ümit ettiklerini dile getiren Bingöl, şöyle konuştu:

"Açtığımız girişimcilik kursunu başarıyla bitiren gençlere belgelerini vermek bizim için onur verici bir durumdur. Uygulamalı girişimcilik kursumuz yakın bir zamanda tekrar devam edecektir. Şunu da belirtmek isterim, verilen bu belgelerle ticaret hayatına geçen herkese belediye olarak elimizden gelen her yardımı yapmaya hazırız ve iş yeri açan kişilere belediye olarak bin lira da biz vereceğiz ve herkese başarıların devamını dilerim."

Belediye Başkanı Bingöl, kursu başarıyla bitiren kursiyerlere belgelerini teslim etti.

Bu arada, açılan kursun giderlerin tamamının Karlıova Belediyesi tarafından karşılandığı bildirildi.

Karlıova'da

Karlıova'da

Karlıova'da

Son Güncelleme: 23.02.2016 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.