14 Nisan 2015 Salı 19:47
'Kayboldu' dediği eşini öldürdüğü iddiası

BİNGÖL - Yedisu'da kendisinden 5 gündür haber alınamayan Cevdet Külluğ, ölü bulundu. Olayla ilgili Külluğ'un eşi ve gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Elmalı köyü Yazpınarı mezrasında Bircan Külluğ'un kanser tedavisi gören eşinden bir süredir haber alamadığını ileri sürmesi üzerine İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekiplerince yürütülen çalışmada Cevdet Külluğ'un cesedine ulaşıldı.

Peri deresi yakınlarında ölü bulunan 3 çocuk babası Külluğ'un cesedi, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Soruşturma kapsamında Külluğ'un evinde arama yapan jandarma ekipleri, kan izlerine rastladı.

Külluğ'un eşi Bircan ve gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen V.Y gözaltına alındı. Jandarmadaki ifade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Son Güncelleme: 14.04.2015 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.