13 Temmuz 2015 Pazartesi 21:43
Kaymakam kimsesiz kadına misafir oldu

BİNGÖL (AA) - Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) aldığı yardımlarla geçimini sürdüren bir kadının evinde iftar açtı.

İlçedeki evinde yalnız yaşayan İzzet Kuçuk’u (65) Kaymakam Yetgin beraberinde Karlıova Müftüsü Abdullah Söylemez ve SYDV Müdürü Özgür Değirmenci ile birlikte ziyaret etti.

SYDV'nın verdiği yardımlarla geçimini sağladığını belirten Kaçuk, “Kimim kimsek yok, ilk defa evime bir misafir geldi ve gelen misafirde bir Kaymakam oldu. Buna çok memnun oldum. Allah böylelerini başımızdan eksik etmesin" dedi.

Kaymakam Yetgin, ramazan ayında fırsat buldukça yoksul vatandaşların kapısını çalarak, sofralarına konuk olduğunu dile getirdi.

Ziyaret sonunda Karlıova Müftüsü Söylemez, yaşlı kadına alış veriş çeki hediye etti.

 

Kaymakam kimsesiz kadına misafir oldu

Kaymakam kimsesiz kadına misafir oldu

Son Güncelleme: 13.07.2015 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.