25 Mart 2015 Çarşamba 18:01
Kuzey Iraklı akademisyenler Bingöl Üniversitesi'nde

BİNGÖL (AA) - Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Yükseköğretim Kurulu Üyesi Dr. Jwan J. M. Sharif ve beraberindeki heyet, Bingöl Üniversitesi'ni (BÜ) ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş tarafından makamında kabul edilen heyet, üniversitede eğitim gören 170 Iraklı öğrencinin karşılaşabileceği sorunlar ve eğitim sistemi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaretin ardından, BÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Atalan ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Sürücü refakatinde üniversite birimlerini gezen heyet, üniversitenin yeni kurulmuş olmasına rağmen bilimsel alt yapısı, laboratuvarları, fiziki yapısı ve öğrenci sayısının artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

kuzey-irakli-akademisyenler-bingol-universitesinde.jpgkuzey-irakli-akademisyenler-bingol-universitesinde-001.jpgkuzey-irakli-akademisyenler-bingol-universitesinde-003.jpgkuzey-irakli-akademisyenler-bingol-universitesinde-002.jpg

Son Güncelleme: 25.03.2015 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.