07 Temmuz 2015 Salı 23:10
Lösemi hastası çocuğun vali olma isteği gerçekleşti

BİNGÖL  - Karlıova ilçesinde yaşayan lösemi hastası Sıla Karabulak, vali olma isteğini yerine getiren Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'in koltuğuna oturdu.

Vali Köşger, AA muhabirine, Bingöl Lösemili ve Down Sendromlu Çocuklarla El Ele Derneği (LÖSDOWN) yetkililerinin ziyaret sırasında, ilçede yaşayan 10 yaşındaki Sıla Karabulak'ın vali olma isteğini kendisine ilettiklerini söyledi. Bu isteği tereddütsüz kabul ettiğini dile getiren Köşger, Karabulak'ın ilçeden korumalar eşliğinde makam aracıyla valiliğe getirildiğini belirtti.

Köşger, şunları kaydetti:

"Şanlı bayrağımızın dalgalandığı makam aracıyla evinden alınan Karabulak, Valiliğe getirildi. Makamımı Karabulak'a teslim ettim. Onun mutluluğu bizim için her şeyin üzerinde. Yavrumuzun sağlığına kavuşması için ülkemiz gereken her şeyi yapıyor zaten. Bu konuda bir bilinç ve duyarlılık oluşmuştur. Milletimiz de gereken yardımı ve desteği sağlıyor."

Köşger, hastalığın kime ne zaman geleceğinin bilinmediğine işaret ederek, hasta bir çocuğun yüzünü güldürmenin en büyük mutluluk olduğunu aktardı.

"Kızımız vali olma isteğini gerçekleştirdi" diyen Köşger, tüm çocuklara sağlıklı bir yaşam dilediğinde bulundu.

Karabulak da vali olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, makam aracıyla kentte dolaştığını söyledi.

Çok heyecanlandığını anlatan Karabulak, "Makam aracıyla çarşıda tur attım. Daha sonra Valiliğe gelerek, vali oldum. Vali olmak çok güzel bir duyguymuş" diye konuştu.

Köşger, daha sonra Karabulak'a çeşitli hediyeler verdi.

 

Son Güncelleme: 07.07.2015 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.