11 Nisan 2015 Cumartesi 09:42
Milletvekili aday adayının intihar ettiği iddiası

BİNGÖL  - Ankara'da kaldığı otel odasında ölü bulunan iş adamı ve AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Celal Ayrancı, toprağa verildi.

Ankara'dan uçakla getirilen Ayrancı'nın cenazesi Selahattin Eyyubi Camisi'nde kılınan namazın ardında Bingöl Şehir Mezarlığı'nda defnedildi. 

Evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Ayrancı'nın cenaze törenine Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakkazi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayrancı'nın Bingöl Emniyet Müdürlüğü Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği'nin başkanlığını da yaptığı bildirildi.

Ankara'da dün Atatürk Bulvarı'ndaki bir otelde silah sesi üzerine Ayrancı'nın kaldığı odaya giden görevliler, Ayrancı'yı başından vurulmuş halde bulmuştu. 

Son Güncelleme: 11.04.2015 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.