15 Haziran 2015 Pazartesi 14:57
Milletvekili genel seçiminin ardından

Bingöl'de 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Şebnem Koçakelçi ile Enver Fehmioğlu ve HDP'den milletvekili seçilen Hişyar Özsoy, mazbatalarını aldı.

İl Seçim Kurulu üyesi Cemal Yıldırım, Bingöl Adliyesi'nde düzenlenen ilk törende, Hişyar Özsoy'a mazbatasını verdi.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Özsoy,  Bingöl'ü layıkıyla temsil etme şansını elde ettiğini belirterek, "Barış talebini yükselteceğiz. Sorumluluğumuz son derece büyük, işimizin zorluğunun farkındayız. İnsanlarımızın hem barış hem de hizmet açısından beklentileri çok yüksek. Biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Daha sonra bir grup partiliyle adliyeye gelen AK Parti Milletvekilleri Şebnem Koçakelçi ve Enver Fehmioğlu'na da mazbataları kurul üyesi Cemal Yıldırım tarafından takdim edildi.

Koçakelçi, seçim sürecinde kendilerine ve partilerine yönelik gösterilen ilgi ve destek dolayısıyla Bingöl halkına teşekkür ettiklerini söyledi.

Fehmioğlu ise halktan aldıkları vekaleti emanet olarak kabul ettiklerini ifade ederek, verilen sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacaklarını kaydetti.

 

Son Güncelleme: 15.06.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.