17 Nisan 2015 Cuma 19:42
'O Ses Karlıova' yarışması

BİNGÖL  - Karlıova ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında öğrencilere yönelik  “O ses Karlıova” yarışması düzenlendi.

Karlıova YİBO'da gerçekleştirilen ses yarışmasına katılan 12 öğrenci, Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirdi.

Öğrencilerin performansı karşısında zorlanan jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu, Karlıova YİBO öğrencisi Derya Erdoğan birinci, Dilan Harmancı ikinci, Direm Zorlu da üçüncü oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali yıldız, yarışmanın ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla yarışma düzenlediklerini söyledi.

Yarışmaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, şöyle dedi:

"Yarışmayı düzenlememizin en temel sebebi; öğrencilerimizi, Güzel Sanatlar Lisesine hazırlama, onlara fırsat verme, cesaret verme, boş zamanlarını değerlendirmektir. Ayrıca okuyan bütün öğrencilerimizi böylesi güzel bir etkinlik çerçevesinde bir araya getirmek istedik."

Yapılan konuşmaların ardından yarışmanın birincisine tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altın ödül verildi.

Yarışmaya, Kaymakam Levent Yetgin, İlçe Garnizon Komutanı Erdinç Demiral, Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bingöl, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet  Baysal, diğer yetkililer, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 17.04.2015 19:43
Anahtar Kelimeler:
O SES KARLIOVA YARIŞMASI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.