04 Nisan 2015 Cumartesi 14:16
Öğrencilerin çamur çilesi

BİNGÖL - Karlıova'da 12 öğrenci 3 kilometre uzaklıktaki okula yolların çamurlu olması nedeniyle ata bağlanmış kızakla gidiyor.

 Bağlihisar köyünün 3 kilometre uzağındaki 10 haneli yerleşim yerinde öğrenciler, okula gidiş gelişlerinde büyük sıkıntı yaşıyor.

Yolun çamurlu olması yüzünden araçla çocuklarını Bağlihisar köyündeki okula götüremeyen veliler, kızakla öğrencileri okullara ulaştırıyor.

Velilerin durumu bildirdiği Kaymakam Levent Yetgin, köyde incelemelerde bulunarak, öğrencilerle görüştü.

Okula giderken yaşadıkları sıkıntıyı Kaymakam Yetgin'e anlatan öğrenciler, bozuk yolun yapılmasını istedi.

- "Size hizmet etmek için buraya gönderildim"

Kaymakam Yetgin, köy gezilerini vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi için yaptığını belirterek, şöyle dedi:

"Buradaki öğrencileri kendi çocuklarım gibi görüyorum. Onların çektiği sıkıntıları yerinde gördüm. Hemen çalışmalarımıza başlayarak bu sorunu çözeceğiz. Yeni atandığım için ziyaret edemediğim bazı köyler kaldı. Ben size hizmet etmek için buraya gönderildim."

Veli Ethem Teymuroğlu da 12 öğrenciyi okula götürmek için at kullandıklarını, yolun yapılması durumunda çilelerinin son bulacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 04.04.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.