26 Şubat 2016 Cuma 18:33
Sağlık-sen Bingöl Şubesi, Hastaneye Kitap Bağışladı

 Sağlık-Sen Bingöl Şubesi, Genç Devlet Hastanesi'ne, hasta ve hasta yakınlarının yararlanması amacıyla bin kitap bağışında bulundu.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genç Devlet Hastanesi'ne yaptıkları ziyarette, hasta ve hasta yakınlarının faydalanması amacıyla bin kitap bağışında bulunduklarını söyledi.

Arslan, devlet hastanesi yönetimince örnek teşkil edecek şekilde hastane bekleme salonuna kitaplık yaptırıldığını ve bu kitaplığın dolması için aldıkları karar doğrultusunda kitap bağışında bulunduklarını belirtti.

Arslan, "Bu vesile ile bin adet kitabımızı bugün hastane yönetimine teslim ettik. Vatandaşlarımızda kitap okuma bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak adına yapılan hastane kitaplığının ve kitap bağışlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genç ilçemize böyle bir hizmeti sunan hastane yönetimimizi kutluyor, kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum"diye konuştu.

Genç Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Serhat Hançer ise, yapılan kitap bağışının çok anlamlı olduğunu belirterek, emeği ve katkısı olanlara hastane yönetimi adına teşekkür etti.

Sağlık-sen Bingöl Şubesi, Hastaneye Kitap Bağışladı

Sağlık-sen Bingöl Şubesi, Hastaneye Kitap Bağışladı

Sağlık-sen Bingöl Şubesi, Hastaneye Kitap Bağışladı

Son Güncelleme: 27.02.2016 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.