01 Ekim 2015 Perşembe 21:58
Vali Köşger, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu'nu ziyaret etti

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İlköğretim Haftası dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Cevdet Yılmaz Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Burada öğrenciler tarafından karşılanan Vali Köşger, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Köşger, burada yaptığı açıklamada, Bingöl'ün, eğitim öğretim alanındaki fiziki hizmetler açısından Türkiye’deki en iyi illerden birisi olduğunu söyledi.

İl genelinde 412 okulda 60 bin 510 öğrenciye eğitim verildiğini anımsatan Köşger, şunları kaydetti:

“İl genelindeki okullarımızda 3 bin 423 öğretmen arkadaşlarımız maarif kadrosunda yer almakta. Eğitim öğretim normu itibariyle iyi bir durumdayız. Eksiklikler var onları da ücretli öğretmenlerle dolduracağız. Ancak hem fiziki hem eğitim öğretim kadrosu itibariyle oldukça iyi durumdayız. Bunun önümüzdeki dönemlerde çok iyi başarılar getirmesini bekliyoruz. Eğitim maarif davamızda fiziki olarak, eğitim öğretim kadrosu olarak iyi duruma geldik. Bundan sonra daha iyisini yakalamak için gayret içerisindeyiz."

Köşger, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında 18 yeni okulun hizmete girdiğini, 25 okul inşaatının ise devam ettiğini belirtti.

Vali Köşger'in ziyaretine, 49'ncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı eşlik etti.

Bu arada TOBB tarafından yaptırılan okulun önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 01.10.2015 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.