17 Eylül 2015 Perşembe 12:47
Vali Köşger, yol yapım çalışmalarını inceledi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Köşger, merkez Üçyaka köy yolunda çalışan ekipleri ziyaret ederek, işçilerle bir süre sohbet etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Köşger, yoğun bir çalışma sezonunun sonuna gelindiğini belirterek, 2015 yılında şimdiye kadar 28 yerleşim birimi yoluna 75 kilometre birinci kat asfalt, 37 yerleşim birimine 100 kilometre ikinci kat asfalt serildiğini, 66 yerleşim birimi yoluna da bakım ve onarım yapıldığını söyledi.

Köşger, şunları kaydetti:

“Bir kısmını birinci kat dâhil sıfırdan yapıyoruz, bir kısmını ikinci kat yaptık. Burası da bu kapsamda yaptığımız birinci kat asfalt çalışmalarından biridir. Bingöl’de altyapının kalitesini yükselterek vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttıracak faaliyetlerimiz devam ediyor, devam edecek. Her türlü şart ve koşulda faaliyetlerimiz devam edecek. Bu hizmetlerde emeği geçen İl Genel Meclisi üyelerimize, özel idaremizin teknik personelleri ve genel sekreterimize, bize katkılarından ötürü belediyemize teşekkür ediyorum. Asfaltlarımız vatandaşımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar.”

Vali Köger'in programına, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Muhammet Fuat Türkman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Vali Köşger, yol yapım çalışmalarını inceledi

Vali Köşger, yol yapım çalışmalarını inceledi

Vali Köşger, yol yapım çalışmalarını inceledi

Son Güncelleme: 17.09.2015 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.