12 Ağustos 2016 Cuma 22:50
Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Malzeme Dağıtımı

 Bingöl Kayak Spor Kulübü Derneği, yaz spor okulunda eğitim gören karatecilere malzeme dağıtımı yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor salonunda düzenlenen programda, sporculara malzeme dağıtımını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Bingöl Kayak Kulübü Derneği Başkanı Bayram Anşin’e teşekkür ederek, 2016-2017 yaz spor okullarına yoğun ilginin olduğunu söyledi.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında, dernek tarafından hazırlanan projeyle 60 sporcuya spor malzemesi yardımı yapıldığını belirten Arıkan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok alanda kurslar açtık. Beklentinin üzerinde bir katılım sağlandı. Karate kursunda eğitim gören 60 sporcu kardeşimize SODES projesi kapsamında malzeme yardımı yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum." dedi.

Yapılan malzeme dağıtımının ardından Arıkan, sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Son Güncelleme: 12.08.2016 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.