08 Nisan 2016 Cuma 14:03
Yetim Çocuklara Masa Ve Sandalye Hediye Edildi

 Bingöl'ün Karlıova ilçesinde "Annem ve Ben Projesi" kapsamında 70 yetim öğrenciye çalışma masası ve sandalye hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında yürütülen Sosyal Destek Projesi (SODES), "Annem ve Ben Projesi" kapsamında Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız ve İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, aileleri ziyaret ederek öğrencilere masa ve sandalyeleri teslim etti.

Karlıova ilçesinde 6-7 Ekim olaylarında evinden işe gittiği sırada teröristlerin silahlı saldırısı sonucu öldürülen HÜDA PAR üyesi Fethi Yalçın'nın evini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Yıldız ve Müftü Söylemez, Yalçın'ın kızı Dicle Yalçın'a çalışma masası ve sandalyesini teslim ederek, sorunlarını dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dicle Yalçın, "Babamın yokluğunu bana hissettirmediğiniz için teşekkür ederim. Bana verilen bu çalışma masası ve sandalye derslerimde daha da çok başarılı olmamı sağlayacaktır. Söz veriyorum, okuyup başarılı bir öğrenci olmaya devam edeceğim." dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2016 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.