08 Nisan 2016 Cuma 12:08
Adilcevaz-ahlat Karayolunda Büyük Tehlike

 Adilcevaz-Ahlat karayolunun 5. ki̇lometresi̇nde yol kenarındaki̇ kayalıklardan düşen parçalar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Adilcevaz'ın Selçuklu Mahallesi'nin Gabanlar mevkisinde kayalıklardan kopan taş parçaları sürücüleri trafikte sıkıntıya sokuyor. Özellikle yağışlı havalarda daha büyük parçaların kopmasının, araçlara zarar vermesinin hatta trafik kazasına yol açma riskine karşın, sürücüler yetkililerden sorunun çözümüne ilişkin yardım bekliyor.

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ, ilçe sınırlarındaki bu sorunun büyük olduğunun altını çizdi. Sorunun trafikteki sürücüler gibi trafiği de zora soktuğunu kaydeden Aldağ, "Bazı kesimlerde tonlarca ağırlığındaki taşlarda ve kaya parçalarında açılma olduğu gözlenmektedir. Karayolları yetkililerine ve yetkili mercilere sesleniyoruz. Adilcevaz-Ahlat karayolunda yaralı ve ölümlü kazaların olmaması için en yakın zamanda tedbir almalarını istiyoruz. Yoksa bu yamaçlardan ve tepelerden düşen ve düşecek olan kaya parçaları sürücü arkadaşlarımızın yaralanmalarına, hatta ölmelerine sebep olacak." dedi.

 

Son Güncelleme: 08.04.2016 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.