15 Nisan 2015 Çarşamba 14:55
Adilcevaz Belediyespor'a malzeme desteği

BİTLİS - Valilik ve İl Özel İdaresi, Adilcevaz Belediyespor Kulübüne spor malzemesi desteğinde bulundu. 

Valilik ve İl Özel İdaresince amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla gönderilen spor malzemeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Sergici tarafından kulübe teslim edildi.

Programa katılan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, spor aktivitelerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Malzeme desteğinde bulunanlara teşekkür eden Gürsoy, "Amatör spor kulüpleri gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktadır. Sahipsiz bırakılan Adilcevaz Spor Kulübünü, geçtiğimiz aylarda belediye bünyesine alarak, kulübümüze sahip çıktık ve bu kapsamda gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağladık" ifadelerini kullandı.

Sergici ise Valilik ve İl Özel İdaresi tarafından kentte ve ilçelerde sporun gelişmesi adına destekte bulunulduğunu belirtti.

Sergici, "Sporcuların en iyi şartlarda faaliyetlerini yürütmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Özel İdare bütçesinden amatör kulüplere katkı sağlamak amacıyla alınan spor malzemelerini, kulübümüze teslim ettik. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Adilcevaz Belediyespor'a malzeme desteği

Adilcevaz Belediyespor'a malzeme desteği

Adilcevaz Belediyespor'a malzeme desteği

Son Güncelleme: 15.04.2015 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.