23 Mayıs 2015 Cumartesi 19:53
Adilcevaz'da asfalt çalışması başladı

BİTLİS  - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Sanayi Sitesi yollunun sıcak asfaltla kaplanması işinin başladığını bildirdi.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, TOKİ ve Cevizkent gibi toplu yaşam yerlerini parke taşı döşeme işinin devam ettiğini, vatandaşların en fazla şikayet ettiği sanayi bölgesindeki tüm ana ve ara yolların da sıcak asfaltla kaplanmasına başladıklarını söyledi.

Sanayi esnafının daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla sanayi sitesi yollarını sıcak asfaltla kaplamaya başladıklarını anımsatan Gürsoy, ayrıca sanayide kafeterya yaptıklarını da ifade etti.

Özellikle kış aylarında sıcak bir ortamda vatandaşın hizmet alacağını aktaran Gürsoy, "Ayrıca sanayi yolunu da önümüzdeki günlerde açarak siz değerli hemşehrilerimize kolaylık sağlayacağız. Kısa sürede esnafımızın bu sorununu da çözeceğiz" diye konuştu.

Sanayi esnaflarından Yıldırım Bozkır da, yıllardır sanayiciler olarak unutulduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Başkanımız seçimi kazandığı günden beri kaç defa bizimle toplantı yaptı ve sorunlarımızı dinledi. Bu bile bizler için çok önemliydi. En azından önemsendiğimizi anladık. Bugün de başkanımızın takdirleriyle yollarımız yapılıyor. Gene başkanımız dükkanların hepsini aynı renge boyamak istediğini bize söyledi. Kendisine sanayi esnafı adına çok teşekkür ediyorum."

Çayır Mahallesi Muhtarı Necati Değirmenci ise Gürsoy'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Adilcevaz'da asfalt çalışması başladı

Adilcevaz'da asfalt çalışması başladı

Adilcevaz'da asfalt çalışması başladı

Son Güncelleme: 23.05.2015 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.