14 Mayıs 2015 Perşembe 13:39
Adilcevaz'da futbol turnuvası

BİTLİS - Adilcevaz Belediyesi'nce düzenlenen halı saha futbol turnuvasında Adilcevaz Kaymakamlığı, Esnaf Sporu 9-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Futbol müsabakalarında Belediye Spor ile Kamile Karahan Öğrenci Yurdu spor 3-3 beraber kaldı. Adilcevaz Kaymakamlığı ise Esnaf spor'u 9-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Adilcevaz Belediye Meclis Üyesi Fikri Ölçücü, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Bu tür sosyal faaliyetlerle gençleri spora yönlendirdiklerini hatırlatan Ölçücü, "Bizler de izleyici olarak keyifli saatler geçiyoruz. Belediye olarak bu tür sosyal aktiviteleri devam ettireceğiz. Turnuvayı düzenleyen belediye başkanımıza, katılan kurumlarımıza ve özellikle sporcu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. 

Adilcevaz'da futbol turnuvası

Adilcevaz'da futbol turnuvası

Adilcevaz'da futbol turnuvası

Son Güncelleme: 14.05.2015 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.