17 Nisan 2015 Cuma 18:01
Adilcevaz'da sergi ve kermes açılışı

 - Adilcevaz Aile ve Sosyal Destek Merkezince (ASODEM) açılan el işi sergisi ve kermes büyük ilgi gördü.

Adilcevaz Düğün ve Konferans Salonu'nda düzenlenen sergi ve kermeste, kadınların el emeği ve göz nuruyla yaptığı ürünler sergilendi.

Sergi ve kermesin açılışına katılan Vali Orhan Öztürk'ün eşi Emine Öztürk, sergilenen ürünleri inceleyerek, ebru yapan kursiyerleri izledi.

Öztürk, sergi ve kermesi beğendiğini ifade ederek, bunda emeği geçenlere teşekkür etti.

ASODEM yetkilisi ve Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'in eşi Rabia Özbek ise kursiyerler tarafından hazırlanan ürünleri, ilçedeki kadınların beğenisine sunduklarını söyledi.

Özbek, "Güzel bir sergi ve kermes oldu. Yoğun katılım sağlandı. Kursiyerlerimiz yaptıkları ürünleri ve yöresel yemekleri satarak aile bütçesine katkı sundu. Ayrıca kadınlar burada eğlenerek stres attı. Bu sergi ve kermesin hazırlamasına büyük katkı sunan Kaymakamımız Özer Özbek'e, kursiyerlere ve katılımcılara teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 17.04.2015 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.