08 Mayıs 2015 Cuma 14:57
Ahlat Devlet Hastanesi'nden gezici kütüphane hizmeti

BİTLİS - Ahlat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve yakınlarına yönelik, gezici kütüphane hizmeti başlatıldı.

Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Koray Okur, gazetecilere yaptığı açıklamada, servislerde tedavi gören hastaları kitapla buluşturmak istediklerini söyledi.

Hastaların vakitlerini iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla gezici kütüphane oluşturduklarını ifade eden Okur, şöyle konuştu:

"Hastalar bazen uzun zaman hastanemizde kalabiliyor. Hem bu hastalarımızda okuma alışkanlığının geliştirilmesi hem de hastanede uzun zaman bekleyen vatandaşlarımızın bu sürede boş vakitlerini verimli geçirmesini sağlamak amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Gezici kütüphanemizde çocuklar için çocuk klasikleri ve boyama kitapları, yetişkinler için çeşitli türlerde kitaplar bulunuyor."

Boş vakitlerini kitap okuyarak değerlendirme fırsatı bulan hasta ve hasta yakınları ise uygulamadan memnun olduklarını belirterek hastane yönetimine teşekkür etti.

Ahlat Devlet Hastanesi'nden gezici kütüphane hizmeti

Ahlat Devlet Hastanesi'nden gezici kütüphane hizmeti

Son Güncelleme: 08.05.2015 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.