11 Nisan 2015 Cumartesi 11:01
Ahlat Emniyet Müdürlüğü'nün onarım ihalesi yapıldı

BİTLİS - Ahlat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen yeni binanın onarım ihalesi yapıldı.

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında yapılan ihaleye, ihale komisyonu üyeleri ve bazı müteahhit firma yetkilileri katıldı.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, eski Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ait binanın İlçe Emniyet Müdürlüğüne devredildiğini söyledi.

Bu binanın onarımdan geçirilerek ihtiyaçlara uygun ve modern bir yer olacağını belirten Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu:

"Yarım faal olan yeni emniyet binamız, yapılacak onarım ihalesiyle tamam faal hale gelecek. Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca ihaleye çıkan yapım ve onarım işlerinin ödeneği, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacak. 2 ay sürecek onarım işlerinin ardından yeni müdürlük binamız günümüz ihtiyaçlarına uygun ve modern bir hale getirilecek. Ayrıca Kent İzleme Merkezi Sistemi (MOBESE) de yeni binada yer alacak. Bu binanın faaliyete geçmesiyle, eski emniyet müdürlüğü binası da şehir karakolu olarak çalışmalarına devam edecek."

Son Güncelleme: 11.04.2015 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.