10 Kasım 2015 Salı 11:23
Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ADEM Açılacak

 

ADEM'de incelemelerde bulunan Kaymakam Tekbıyıkoğlu, binayı Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis ettiklerini söyledi.

Binada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kültür merkezi ve ADEM'in faaliyet göstereceğini ifade eden Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu:

"2010 yılında bu yapı ilçemize kazandırıldı. Fakat binadaki bazı yapısal problemler nedeniyle halkımız yeterince istifade edemiyordu. Üniversiteden buranın kaymakamlığa tahsis edilmesini istedik. Üniversite kendi tahsisinden vazgeçti. Bizde Milli Eğitim Müdürlüğümüze buranın tahsisini gerçekleştirdik. Binamızda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, kültür merkezi ve ilçemize yeni kazandırdığımız ADEM faaliyete geçecek. ADEM'de çok sayıda kurs açılacak. Kadınların merkeze daha rahat gelmeleri için de servis araçları görevlendireceğiz. Kadınlar burada eğitim ve gelişimlerini çok rahat şekilde tamamlayacak. Kurslara gelen kadınların çocukları için de kreşimiz olacak. ADEM, ocak ayında tamamıyla faaliyete geçer. O zamana kadar hazırlıklarımızı eksiksiz yapacağız."

Son Güncelleme: 10.11.2015 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.