16 Mart 2016 Çarşamba 16:53
Ahlat'ta Branş Öğretmenlerine Çalıştay

Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğünce "Eğitim Kalitesini Artırma Eylem Planı" kapsamında TEOG sınavı ve yapılan deneme sınavları sonucunda ilçe ortalamasının altında kalan okulların branş öğretmenlerine yönelik çalıştay düzenlendi.

Çalıştay hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "Eğitim Kalitesini Artırma Eylem Planı" kapsamında TEOG sınavı ile İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılan deneme sınavları sonucunda ilçe ortalamasının altında kalan okulların yöneticileri ve branş öğretmenleriyle bir araya gelerek çalıştayda belirlenen gündem maddelerini değerlendirdiklerini söyledi.

Özden, "Branş öğretmenleriyle ders dışında eğitim öğretimi aksatmadan 6 gün süren çalıştayda, ilk sıradaki okul ile son sıradaki okulumuzun puan ortalamasında oluşan aşırı farkın kapanacağını ve hedefimize ulaştırma noktasında faydalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını elde ederiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.03.2016 20:52
Anahtar Kelimeler:
Ahlat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.