04 Mayıs 2016 Çarşamba 10:13
Ahlat'ta İki Okul 'Beyaz Bayrak' Aldı

Ahlat ilçesinde bulunan Yunus Ensari İlköğretim Kurumu ve Ergezen İlkokulu "beyaz bayrak" aldı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı ile İl Milli Eğitim müdürlükleri denetim elemanlarınca Yunus Ensari İlköğretim Kurumu ve Ergezen İlkokulu'nda yapılan denetim sonucunda, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan iki okul "beyaz bayrak" almaya hak kazandı.

Beyaz bayrak alan Yunus Ensari İlköğretim Kurumu Müdürü Metin Ataş ve Ergezen İlkokulu Müdürü Abdulkadir Bildirici, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ile Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, başarılarından dolayı okul müdürlerini tebrik ederken, gösterdikleri gayretlerden ötürü okul müdürlerinin başarı belgesiyle ödüllendirileceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 04.05.2016 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.